RESTAURANT ONS DORPJE AMSTERDAM

RESTAURANT ONS DORPJE AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 315 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ons dorpje Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 10:06 Lekker eten! Alleen Harira wat meer vlees in ;)
13 mei 2022 om 22:01 HEERLIJK! De couscous was zo lekker en vers! De briwat ook top. Heb genoten! Bedankt!
13 mei 2022 om 13:04 Heerlijk eten. Vriendelijke bezorger.
11 mei 2022 om 0:00 Perfect!
8 mei 2022 om 21:24 Smerig. Zonde van me geld! Broodjes garnalen rauw Soep koud Patat koud /slap Kapsalon shoarma rauw
8 mei 2022 om 12:16 Delicious food Had 6 different things and it was all really tasty.
7 mei 2022 om 0:25 Top, top en nog eens top ! Niks op aan te merken. Bezorging was snel, lekkere eten en vriendelijke bezorger !
5 mei 2022 om 23:26 We hadden broodjes hete kip besteld, de broodjes waren helaas op begrepen we na telefonisch contact met het restaurant.De kregen ipv daarvan schotels die goed gevuld waren en heerlijk smaakte! Ons dorpje dankje wel zeker een aanrader!!!
3 mei 2022 om 21:28 The delivery time was a bit longer than expected but it was really worth it. The portions are very big and the food itself super tasty!
24 apr 2022 om 15:35 Om 15.15 voor 50 euro eten besteld voor 17.45 .Om 16.00 al bezorgd dus niet aangenomen om 18.00 bezorgd. Vlees was gort droog ik denk eerste bestelling opgewarmd de kruidenboter en brood niet aanwezig. Aardappels waren frieten. Alleen de sla was oke
21 apr 2022 om 9:58 Ik had gegrilde Dorade met rijst. Royale portie met een groot bakje met salade. Alles was top alleen rijst was echt niet lekker dus daarvoor haal ik 1 ster minder.
19 apr 2022 om 17:56 Erg lekker!