RESTAURANT ONS DORPJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 460 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ons Dorpje. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 15:03 Heerlijk zoals altijd en mijn saus was niet vergeten!
3 jun 2024 om 15:12 Couldn't have been later, colder and more tasteless.
2 jun 2024 om 10:09 Ontzettend lekker gegeten, had de garnalen groente met een roomsaus besteld. Dit was toch echt heel erg lekker portie was veel,andere dag had ik over en smaakte zoals de eerste dag. Gelukkig geen pepers erin! Kom zeker terug.
22 mei 2024 om 12:33 Goed warm en goede kwaliteit Marokkaans eten, we hebben genoten!
20 mei 2024 om 19:24 Top! En ook nog eens op tijd
4 mei 2024 om 19:43 Heerlijk zoals altijd, en heel snel bezorgd, binnen 30 min!
3 apr 2024 om 22:17 Asked delivery at 8pm but received order at 10pm after i called them. They said they could not find address but i did not receive any call from them. Hence food was cold. I know they have iftar going on but this is unacceptable.
4 mrt 2024 om 19:42 Super lekker zoals altijd!
2 mrt 2024 om 20:36 Jammer genoeg zag ik geen vlees bij mijn mix schotel maar alleen kip… verder smaakte alles prima
2 mrt 2024 om 18:57 Ik heb nog nooit zo slecht gegeten
23 feb 2024 om 21:58 Bezorging snel, Broodjes goed gevuld, en smaakt goed. Slechte punt is : hoge prijzen en je krijgt een knoflooksaus op 7 broodjes. Dat is wel erg zuinig! Niet eens verse knoflooksaus maar smerige knoflooksaus uit een zakje. Verder ok
7 feb 2024 om 22:53 Zoals altijd warm, lekker en op tijd bezorgd !!!!