RESTAURANT ONS DORPJE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 449 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ons Dorpje. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:36 Jammer genoeg zag ik geen vlees bij mijn mix schotel maar alleen kip… verder smaakte alles prima
2 mrt 2024 om 18:57 Ik heb nog nooit zo slecht gegeten
23 feb 2024 om 21:58 Bezorging snel, Broodjes goed gevuld, en smaakt goed. Slechte punt is : hoge prijzen en je krijgt een knoflooksaus op 7 broodjes. Dat is wel erg zuinig! Niet eens verse knoflooksaus maar smerige knoflooksaus uit een zakje. Verder ok
7 feb 2024 om 22:53 Zoals altijd warm, lekker en op tijd bezorgd !!!!
14 jan 2024 om 20:14 Eten was koud, bij schotel wordt er automatisch rijst inplaats van friet geleverd
4 jan 2024 om 7:52 Biefstuk schotel, kip schotel, zalmschotel en kipsalade besteld. Wat een teleurstelling. Alles was smaakloos en het geld voor de simpele ingrediënten(€77) totaal niet waard.
30 dec 2023 om 8:52 Msemen met gehakt besteld was heerlijk, maar graag had ik geweten in de beschrijvingen dat er ook kaas in zit dus jammer genoeg heeft mijn man niet mee kunnen genieten. Linzen soep, couscous kip en couscous lams besteld waren ook heerlijk.
15 dec 2023 om 20:19 Snel bezorgd, maar kefta was binnen niet helemaal gaar. De zalm was goed, maar salade ontbrak. Friet was lekker.
10 dec 2023 om 20:36 The food was really good. Thought it was a bit expensive for what it was but it came with a salad that I didn’t see which means it was pretty reasonable. The delivery took a bit but we ordered on a Sunday so it can be expected. Was around 70 mins
26 nov 2023 om 23:31 Couscous en tajine waren beiden heerlijk !
19 nov 2023 om 2:57 Grote porties, maar wel veel zout deze keer
22 okt 2023 om 3:35 Normaal ben ik dat van jullie niet gewend, maar zoveel en verbrand eten, dat doe je een klant niet aan. Ik zal hier niet meer bestellen.