RESTAURANT ONS DORPJE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ons dorpje Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 19:46 Het bestelde eten was erg lekker en goed warm. De bezorging duurde 15 minuten langer dan aangegeven maar dat kwam, na een belletje naar het restaurant, door de drukte aldaar.
3 jan 2023 om 1:20 Eten is altijd heerlijk. En de personeel/bezorgers altijd vriendelijk.
28 dec 2022 om 21:34 Het eten was verrassend lekker, en heb dit lange tijd niet zo ervaren. De bezorging was ook sneller dan verwacht. Uitmuntend!
27 dec 2022 om 22:36 The food is completely opposite of what is shown in pictures on the menu. I ordered sandwiches thinking they will be in toast bread as shown in picture but they were in completely different bread.
26 dec 2022 om 20:56 Eten was heerlijk. Alleen jammer dat het eten op de afgesproken tijd is afgeleverd.
26 dec 2022 om 7:47 Heerlijk eten, ruime porties, echt waar voor je geld. En super warm alsof het daar geserveerd wordt. Aanrader!!
22 dec 2022 om 19:50 Vriendelijk, eten was zoals altijd supper lekker en mooi op tijd bezorgd was nog warm. Zeker aan te raden
21 dec 2022 om 21:22 Het lamsvlees (ouder schaap…?) in de tajine was een en al bot en vet en vel. Nauwelijks vlees aan. We hadden twee bakken tajine besteld en na afloop een hele bak vol afval. Dit viel zo tegen voor de bijna €45 die we betaald hebben!
18 dec 2022 om 21:26 Heerlijke couscous gegeten. Grote porties.
18 dec 2022 om 19:08 Hrira nooit meer...zo duur voor 1 kom soep zonder vlees.hrira was ook niet stevig!
18 dec 2022 om 1:07 Prima
17 dec 2022 om 20:00 Eten was prima. Chabakia was wel heel weinig voor de prijs die je betaald. Een uur eerder bezorgd dan ik had aangegeven. Bezorger wel heel vriendelijk.